Pomperidom Pom

Kennel vol liefde

Ben je op zoek naar een Pomeranian/Dwergkees, houd onze website en instagram dan in de gaten. Via Pomperidom Pom fok ik samen met Real Gipsy Poms dit mooie ras, hobbymatig en puur vanuit onze passie voor deze hondjes.

Naast dat onze hondjes prachtig en lief zijn, staat de gezondheid voorop! Wij fokken volgens het fokreglement van de Raad van Beheer en doen de nodige gezondheidsonderzoeken bij de ouderdieren. Verder hebben wij onze vakbekwaamheid diploma en natuurlijk al jaren ervaring, waardoor wij alle kennis hebben om onze hondjes op een veilige, zorgzame en liefdevolle manier groot te brengen en te verzorgen.

Als we pups beschikbaar hebben, zie je dat op deze pagina en ook geef ik je graag meer informatie over Pomperidom Pom Kennel.

Inklapbare content

Gezondheidsverklaring

Als fokkers checken wij de hondjes natuurlijk uitgebreid op uiterlijke kenmerken en/of gebreken. Zo gaat ons niets onopgemerkt voorbij als de pups wat zouden mankeren. Maar de officiële gezondheidscheck doet de dierenarts met 6 weken. Deze is terug te vinden in hun paspoort. 

Al onze pups worden gecheckt, gechipt, geënt en meerdere malen ontwormd.

Vanaf welke leeftijd?

Tot 8 weken blijven de pups bij hun moeder, broertjes en zusjes. Vanaf dan kunnen ze mee naar hun nieuwe huis en baasje(s).

Verzorging

Het is goed om te weten welke verzorging een Pomeranian nodig heeft. Om de vacht gezond en mooi te houden, raad ik je aan elke 6-8 weken langs de trimsalon te gaan. Dit om veel klitten en huidaandoeningen te voorkomen. Er zijn ook speciale puppybehandelingen, zodat jouw hondje alvast kan wennen aan het wassen en trimmen.
Bekijk ook mijn behandelingen via de POM Stylist.

Interesse & reserveren

Graag maak ik persoonlijk kennis met jou, voordat we een hondje reserveren. Ik wil zeker weten dat onze pups in een liefdevol huis terechtkomen en dat jij als baasje op de hoogte bent van de juiste verzorging voor de Pomeranian.

Nancy Suurhoff Pomeranian Pup Amsterdam

Binnenkort

Momenteel hebben wij (nog) geen Pomeranian pups beschikbaar, maar er komt binnenkort weer een mooi nestje dus houd onze website & instagram in de gaten!

@pomeranian_amsterdam