Nancy Suurhoff Pomeranian Amsterdam

Nancy Suurhoff

Over mij

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Nancy Suurhoff, 49 jaar en heb liefde voor alle dieren, maar speciaal voor het ras Pomeranian/Dwergkees.

Ruim 10 jaar geleden kreeg ik mijn eerste Dwergkees. Ik had toen nog een eigen bedrijf in de mode. Naarmate er steeds meer pommetjes bijkwamen, besloot ik dat ik de vacht van mijn hondjes zelf wilde gaan onderhouden. In 2019 heb ik daarom mijn eigen bedrijf verkocht en ben ik (in het buitenland) meerdere cursussen gaan volgen in de verzorging van Pomeranians. 

Daarnaast hebben mijn collega en ik ‘de beste’ Russische trimster naar Nederland laten komen voor een privé opleiding. En heb toen met deze gespecialiseerde cursussen op zak mijn eigen trimsalon gestart.

Ook heb ik mijn certificaat houden van honden en katten behaald, wat betekent dat ik alle dieren mag verzorgen en alles wat met dieren te maken heeft mag uitoefenen. Fokken doe ik echt puur hobbymatig vanuit mijn liefde voor Pomeranians en dus slechts af en toe wanneer we een mooie match hebben met een van onze dekreuen.

Sinds 2021 hebben Melissa Tuinier van Real Gipsy Poms en ik onze krachten gebundeld om elkaar te versterken en aan te vullen waar nodig. Hierdoor hebben wij nu 3 prachtige dekreuen, die SM/CM-vrij en Patella vrij zijn. Onze dekreuen zijn ook beschikbaar voor het juiste teefje. Wil je daar meer informatie over, neem gerust contact op zodat we kunnen bekijken wat de juiste match is.

Zo ben ik de hele dag met de hondjes bezig, het zijn echt mijn kindjes en mijn trots! 


Liefs, Nancy

Nancy Suurhoff Goud Zuid

IN DE MEDIA

Goud Zuid

Wellicht ken je mij van de Net5 realityserie ‘Goud Zuid’, waarin je een kijkje kunt nemen in mijn leven met natuurlijk mijn hondjes!